Fillarimessut

Viimeinkin pääsin GoExpo messuille. Fillarimessut on ollut agendalla jo pitkään, mutta aina on ollut jotain muuta ”tärkeämpää” tekemistä. Kolmena vuonna olen kalenteriin messut merkinnyt j ane siitä yli viivannut. Tänä vuonna onnisti.

Näkymä messujen Panorama baarista

Messujen fillariosuus lienee aikaisempina vuosina ollut hiukan laajempi, mutta olihan tuolla paljon nähtävää nytkin. Aika moni aikaisemmin käyneistä sanoi fillarimessujen nahistuneen entisestä. Vähemmän näytteilleasettajia jne. Olisiko messupaikan neliöhinnan katto jo tullut vastaan?

Tällainen pitäisi saada fillarin tarakalle, mutta minun tarpeisiin hiukan hintava

No melkein kaikki suurimmat olivat paikalla. En varannut juurikaan rahaa ostosten tekoon, mutta yhden satulalaukun ostin kuitenkin. Sellaista pussukkaa, jota oli hakemassa, en löytänyt, mutta hyvä näinkin. Sain ostoksestani vielä jonkinlaisen ”messualennuksen”.

Ajeltiin kilpaa ympyrää, mutta vertikaalitasossa

Sähköpyörää oli näytilla paaaaljon! Ja niillä pääsi koeajelemaan parilla ”testiradalla”. Toinen oli sileämmän oloinen ja toinen kaiketi enemmän maastopyörille tarkoitettu. Molemmilla radoilla oli paljon väkeä ajelemassa. Sähköllä ja ilman. Sähköpyörän koeajo näytti kuitenkin olevan enemmän messukävijöiden mieleen.

Olipa fillareiden lisäksi tarjolla puukkojakin, vaan puntareita en bongannut

Fillarimessut on nyt korkattu, mutta en tiedä olenko ensi vuonna menossa messuille. Anti ei ehkä ollut aivan sitä mitä odotin. Oli toki mukava tavata messujen tuoksinassa parit tutut sekä Fillaritubettava Velogi. Emme tosin ehtineet vaihtaa kuin pari sanaa, mutta olihan se mukava tavata Youtubesta tuttu kasvo ihan elävänä.

Nam!

Mutta ihan amerikkaa oli Pasilan messukeskuksen parkkiuudistus. Uusi järjestelmä lukee messukävijän auton rekisterinumeron, tullen mennen, ja maksun voi suorittaa vaikka sitten kotona kotisohvalta. Hyvä uudistus ja sujuvoittanee liikennettä todella paljon.

Team Rynkeby – hyvällä asialla. Nostan hattuani

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.