Brompton kävi täällä – TURKU

Vaimolla ja hänen yhtyeellään oli soittokeikka Turussa. Kun en osaa soittaa, minulle jää yleensä tuo tavaroiden kantamishomma. Ihan jo koronan takia livistin keikkapaikalta aikaa tappamaan toisaalle, eli ajelemaan Bromptonilla ristiin rastiin Turkua. Velodromilla en ollut käynyt pitkään aikaan, joten kävin piruuttani ajamassa muutaman kierroksen sielläkin. Viikattavalla fillarilla siellä on kai harvempi ajellut.

Tässä kohdassa on vielä ohjaustanko tuo kummallinen himmeli

Turku on kiva paikka pyöräillä. Pitkästä pyöräilyhistoriasta ja harrastuksen laajuudesta kertoo lukuisat pyöräliikkeet ympäri kaupunkia. Ja kun Turkuun eksyy, on hyvä koukata Kupittaan Velodromin kautta. Jos radalla on hiljaista, voit itse hurauttaa muutaman kierroksen ja kellotella omia rata-ajoennätyksiä.


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.