Italialaista

Viime aikoina on viikonloppuisin tehty jonkun maan sapuskaa. Nyt oli vuorossa Italia. Ettei menisi liian helpoksi, jätettiin pasta ja pizza pois laskuista.

No pienellä googletuksella löytyy aika nopeasti monta muuta vaihtoehtoa. Sienirisotto ja peruna – karitsa pannu valikoituivat lopulta viikonlopun listalle. Hyviä ja aika helppoja molemmat. Nämä teemaviikonloput on hyvää vastapainoa viikon einespainotteiselle ruoalle. Aikaisemmin tehtiin kotona melkein kaikki sapuska itse, mutta nyt kun molemmat ollaan ”vieraalla” töissä niin ei oikein aika ja jaksa riitä.

Pakastin on täynnä peuran lihaa mutta välillä pitää syödä muutakin. Vaikka ihan vaihteen vuoksi. Meillä syödään lihasafkaa aika vähän, enkä kerran pari viikossa. Siksi siihen on mukava vähän satsata. Ei kallista mutta jotain vähän normaalista poikkeavaa.

Ruoassa sen tekeminen on melkein puolet koko jutusta, siltä musta tuntuu. Lopulta syöminen on vain se lopullinen kruunu koko projektille. Olen aina tykännyt tehdä sapuskaa, mutta vuosi vuodelta se tuntuu aina vain mukavammalta. Viimevuosina on tullut vielä pakottava tarve myös kuvata ruoan tekemistä ja tietysti sitä lopullista annostakin. Kaikki irti sapuskasta ja sen tekemisestä 🙂


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.