Viikon 14 kuva

Laulussa sanotaan, on siis kevät, kuljen Hakaniemen rantaa, kevät… Niinhän mä luulin. Huonosti kävi ja tuli 25 cm lunta ja talvi uudelleen. Kolasin kaksi tuntia raskasta tahmeaa lunta, että pääsisi autolla kotipihasta pois – maailmalle. Parin tunnin silmittömän ahkeroinnin jälkeen oli rentouttavaa palkita itsensä sihauttamalla makoisa tumma olut.

Aurinko osui mukavasti köökin pöytään ja piti dokumentoida tuo valo, ja mainio juoma. Sen hetken juuri malttoi odottaa, että sai kuvan näpsäistyä. Jos kuva olisi tarkoitettu markkinointitarkoituksiin, olisin pullon ja lasin pintaa pirskotellut vettä, luomaan kylmän mielikuvaa. Nyt ei hermot pitäneen niin pitkään 🙂


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.