Viikon 18 kuva

Tälle viikolle valikoitui taas ruokakuva. Tai kuva ruoan valmistelusta. Jokin pata siitä tuli. Taisi olla peurapataa. Tumma olut oli yksi ainesosa, sekä kyytipoika. Joku saattaisi sanoa, että lasi on tummalle oluelle väärä. En ole tuosta lasiasiasta ollut niin tarkka ruokaa laittaessa. Totuus on että en oikein muulloinkaan. Jos tietyn tyyppisestä lasista on juomalle ja sen nauttimiselle oleellinen hyöty, käytän ehdottomasti sellaista.

Kuva on otettu illalla. Valon suunta on sellainen. Ja on mitä ilmeisemmin viikonloppu. Silloin meillä harvemmin syödään eineksiä, vaan tulee tehtyä ns. sloooowfoodia. Rautapata on mielestäni sopiva loppusijoituspaikka peuralle, eli muullekin riistalle. Yrttein päällä on peurapoloisen lokoisa lepäillä ja imeä itseensä makua, sekä vaikkapa tuota tummaa oltta.