Syksyinen pyöräretki

Teksti Tuli sateeton päivä, eikä tuulikaan juuri riivannut. Tuli pakottava tarve lähteä tuulettamaan taittopyörääni Bromptonia. Mutta miksi piti lähteä Bromptonilla, hiekkatielle ja metsäpoluille kehnosti soveltuvalla taittopyörällä. No kun se oli ovensuussa odottamassa valmiina, ja renkaat oli juuri vaihdettu. Tekosyyksi voi siis kirjata koeajon.

Brompton on hauska pyörä. Sillä kurvaileminen saa hyvälle mielelle, eikä tarvitse suorittaa. Ei tarvitse katsoa ajotietokoneesta nopeutta tai kilometri kertymää, eikä kellosta kulunutta aikaa. Voihan niitä tietoja vahdata, mutta miksi. Muilla tehtävään tarkoitetuilla pyörätyypeillä pystyy selkeästi parempaan, paitsi kun pitää vain viihtyä ja viettää laatuaikaa tien päällä. Tai kadulla, tai mihin sitten sattuu eksymään.

Brompton on minulla melkein aina mukana auton takaluukussa. Usein tulee pysäytettyä ja jatkettua matkaa Bromptonilla. Etenkin isompien kaupunkien keskustoissa on huomattavasti mukavampi ja joutuisampi liikkua kuin autolla. Auto parkkiin kaupungin laidalle, missä löytyy parkkitilaa, ja Braunilla… ei kun Bromptonilla loput.


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.