Viikon 33 kuva

Kovasti taas laahaa nämä päivitykset, mutta hiljaa hyvä tulee, ainakin wanhan sanonnan mukaan. Nyt kun on tuo makro-objektiivi olemassa, niin tulee noita ötököitäkin kuvattua. Hauskojahan nämä ja välillä aika hurjan näköisiä, kun niitä isompaan kokoon suurentelee. Tämä veijari on ihan omasta pihasta bongattu.

Tuolla makrolla kuvaillessa ei juuri tarvitse pihamaata pidemmälle mennä, sillä kuvattavaa löytyy muutaman askelen päästä ulko-ovesta – yllin kyllin. Kameran kanssa pihalla konttaillessa saa päivän kulumaan mukavasti. Vielä on tuo valaiseminen makrokuvauksessa hiukan hakusessa, mutta harjoitellaan. Eiköhän siihenkin saada tolkku.


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.