Viikon 38 kuva

Tämä neito istui kotikylän raitilla, tien risteyksessä. Kävelin ohi, mutta oli pakko palata takaisin, kun jokin pieni vaalea esine pilkotti lehtikasassa. Neito oli hiljaa haaveissaan, joten en tohtinut häiritä häntä. Otin kuvan ja poistuin matkoihini.

Vaikka syksy ja kylmät sekä pimeät ajat tekivät tuloaan, näyttää neito kovin tyytyväiseltä. Tulevassa on selvästi jotain mitä odottaa. Tulevaa parempaa aikaa meidän kaikkien tulisi miettiä, eikä märkiä sukkia ja kylmettyneitä varpaita.


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.