Back to school

Image by Mike Hermes

Elin tässä hetken työttömän statuksella. Lyhyen aikaa ja sinäkin aikana tuli tehdyksi useampi pätkätyö, päivän tai muutaman pituisia keikkoja. Aika hintsusti sain nautittua ”kansalaispalkasta” ja joutenolosta, sillä Salon rekrymessuilla tuli vastaan koulutus 3D-mallintajaksi. Olin aika epäluuloinen, että tämän ikäistä poikaa koulutuksen vielä kelpuutetaan, mutta niin vain kävi, että minusta tulee opiskelija.

Tämä 3D-mallinnus on kiehtonut jo pitkään. Ei vaan ole ollut varaa/aikaa siihen sen suuremmin perehtyä. Ikaalisten käsi- ja taideteollisessa oli tähän koulutusta, mutta se jäi kovin pintapuoliseksi. Kaikki energiani ja huomioni oli sepän taitojen oppimisessa. No nyt asia korjaantuu kun 2.1.2023 astun koulun ovesta sisään, ja pääsen keskittymään vain ja ainoastaan tähän 3D-mallinnuksen maailmaan.

Joillain ilmaisilla softilla on tullut tutkittua ihan itsekseen näitä kolmiulotteisia kuvantamisia, mutta ihan kokeilun asteelle se on jäänyt. Aina on tulleet työt häiritsemään. Mutta mielenkiinnolla odottelen tammikuun alkua. Katsotaan miten äijän käy.


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.