Viikon kuva 16/2023

Tervetuloa rentoutumaan luonnossa! Oli aika surrealistinen paikka, kun kokolailla luonnonmukaisessa ympäristössä on yhtäkkiä edessä kirjava rivi muovituoleja. Ihan kuin paikka olisi tehty luonnon tarkkailua varten.

No ihan metsän siimeksessä tämä istuinryhmä ei ole, vaan Perniön raviradalla. Radalla on edelleen toimintaa, vaikka tämä syrjäinen paikka hiukan unohdetulta vaikuttaakin. Kivasti rata on pysynyt luonnonläheisenä, eikä radalle ole rakennettu mitään turhaa.


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.