Pyörä projekti alkaa olla valmis

Niin niin. Talven projekti alkaa olla valmis, mutta lunta vaan pyryttää. Pah. 

Fillari alkaa olla tosiaan nipussa. Juuri tarkastin että viimeiset tilaamani ovat tällä hetkellä Tanskassa, Köpenhaminassa. Ovat lähteneet kahdeksas päivä Barcelonasta. Eilen kävin pajalla neuvottelemassa yhdestä kesän tapahtumasta ja sain samalla keikalla maalailtua pari irto-osaa, jotka olivat väärän värisiä – siis minun mielestäni. Kun fillari on koossa, niin pitää aloittaa hifistely. Pääsee edes hiukan näpertelemään pyörän parissa. Ajalaminen kun on tuollaisella nakkirenkaisella hiukan hankalaa, lumen ja jään takia. Mietin jo erilaisia tekosyitä, että vosi lhteä katsomaan tytärtä Hollantiin. Siellä on ehkä keliä. No, lompakko sanelee, että kotona pysytään ja tiukasti. Katsotaan keväällä.

Niin pyörä on kasassa, mutta pultit ja mutterit tiukkaamatta. Se on koottuna ns. näköismalliksi. Kunhan saan postista jarrukahvan ja -vaijerin, niin kokoan pyörän lopullisesti. Sen jälkeen ei varmaan malta olla ajelematta, joten säädöt voi asetella kohdilleen kellarissa trainerin päällä. Ehkä. Tässä lopuksi parit projektikuvat. Hyvähän tästä tulee. Paras pyörä mitä minulla on koskaan ollut – uskoisin.

 


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.