Talvilomailua 1.0

Istuskellaan Röykässä Raunin veljen perheen olohuoneessa ja odotellaan aamua ja taxia, joka kuljettaisi lentoasemalle. Syötiin HYVIN ja maisteltiin äärimmäisen Hyvää vehnäolutta! Seppon oluttehdas on nyt tehnyt täyden kympin. Vehnäoluen ystävänä on pakko sijoittaa tämä Sepon ollut, kaikkien aikojen rankingissa, kahden parhaan joukkoon!

Tämä lähtö on stressannut aika tuntuvasti. Raunin auto hajosi eilen ja Raunin poika, kohtaloa uhmaten, lähti reissuun autolla, vaikka sitä eivät korjaamolla saatu kuntoon. Auto on tempuillut koko matkan. Kyydissä tietysti kaveriporukka jne. Stresss!

Raunin pasikin piti vielä tänään hakea, ettei jää ihan vimetippaan. Pelivaraa jäi reilu tunti, ennen kuin passitoimisto suljettiin. Lisäksi maksoin kuukauden kaikki laskut, neuvottelin kirjanpitäjän ja verottajan kanssa. Tilasin verovelkatodistuksen ja kävin tukusta hakemassa tavaroita, jotka olin jo aikaa sitten sopinut hakevani. Stresss.

Tukkukeikkakin mutkistui, kun eilen puolen yön tienoissa tilausta tehdessäni tukun palvelin vaipui päivitystilaan, eikä enään suostunut vastaanottamaan minkäänlaisia tilauksia. Aamulla pääsin kuitenkin kuitaamaan tilauksen ja sekin asia hoitui. Puolilta päivin tukun ovesta takaisin pihalle pelmahtaessani huomasin kellon olevan niin paljon, että piti kiiruhtaa hakemaan Raunia töistä. Olin itse asiassa jo pari minuuttia myöhässä.  😦  Stresss

Rento lomapäivä tämä ensimmäinen, mutta olemme kuitenkin parinkymmenen kilometrin päässä lentoasemasta ja loman lähtölaukauksesta.


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.