Lihaton lokakuu #13

Aamulla kaksi kuppia kahvia, pari palaa moniviljaleipää, päällä juustoa ja munakasta. Illalla kaalisoijasoppaa, soijanakkeja ja paneroituja jalopenoja. Jälkiruoaksi suklaapalat. Kyytipojaksi viintä punaista.

Päivä meni taas lepikkoa raivatessa ja puita pilkkoessa. Heviä, mutta ihmeen hyvin sitä jaksaa, ilman kaljaa ja makkaraa. 🙂 Ihan kevyt olo muutenkin. Tuntuu, että paino on vähän pudonnut, mutta voi olla että vain tuntuu. Pitää jonain päivänä pistäytyä puntarilla.


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.