Pyörän päällä, pitkästä aikaa

Kävin maastopyörällä lenkin tänään. Ei se oikein kuntoilua ollut, sillä ajelin pääasiassa mukavuusalueella ja vähän väliä piti atk-kameralla jotain kuvata. Kun sellaisen jumppakameran olin hankkinut. Hienoa kuvaahan se kameta kuvaa, vaikka tikkuaskia tuskin suurempi on.

image

Kosken tanhuville mäkeä alas laskiessani hoksasin järveksi muuttuneella pellolla satakunta joutsenta. En kai koskaan ole sellaista määrää kerralla nähnyt. Vajaan kilometrin päässä oli herrasmies autoineen parkissa, ja tiiraili muutamaa joutsenta. Pysähdyin ja opastin paremmalle apajalle. Toivottavasti ottivat vinkin tosissaan, sillä sellainen määrä joutsenia on häkellyttävä näky.o

Mutta juu, tuli kuvattua, harkoitusmielessä, vähän pyöräilyrainaa. Ja muutenkin oli aika leppoisaa ja viihteellistä matkantekoa. Muutaman viikon vieroitushoito fillareista lienee tehnyt hyvää. Niin, ja joskus on vain mukava ajella muina miehinä, ja nauttia luonnon kauneudesta.

Joskus vielä laitan Juubituubiinkin jotain kuvaamaani. Tuo kamera on  kyllä mainio häksötin. Kovasti tekee hyvää kuvaa, eikä ollut kallis, kun Kiinasta tilasin.

Nyt on aika painua pehkuihin ja asennoitua tulevaan työviikkoon. Näyttää aika ankaralta sillä saralla.

Ps. Tänään taas mietin toden teolla Naamakirjasta poistumista. Raskasta lukea tätä ihmisvihaa ja agstia, päivästä toiseen.


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.