Omabrevett ja 60km

Aluksi ei pitänyt lähteä pitkälle lenkille, etenkin kun tuuli tuiversi aika kovin. Matka kuitenkin taittui mukavasti, joten läksin kiertämään sitä pidempää ehtoolenkkiäni. 
Alkuun oli mukava viilettää kevyesti myötätuulen puhaltaessa, mutta kun pitää päästä takaisn alkupisteeseen, kääntyy tuuli jossain vaiheessa vastaiseksi. Ei ollut kovin lämmin, sillä tuuli puhalteli etelästä, mustien pilvien takaa. Ihme ja kumma, että koko matkan aikana ei tullut pisaraakaan vettä.

Pari kertaa pysähdyin tankkaamaan, hedelmiä ja jumppajuomaa, kun ei ollut kiire. Jäi tunti ja vartti lopulta tähteeksi, kun tuo brevetti pitää ajella yli 15km:n keskarilla. Nyt oli pikkasen päälle kaskymppiä. Seuraavalla pitkällä lenkillä ei jää varmaan niin paljon, kun matka taas pitenee viidellätoista kilometrillä. Jaksaisikohan ens viikolla jo veivata 75 kilsan lenkin…


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.