Viikon 17 kuva

Ekat kilsat uudella fillarilla. Talven aikana tuli puuhasteltua nippuun polkupyörä. EI ollut tarkoitus, mutta kun löytyi edullisesti mukava teräsrunko, jollaista olin jo vähän aikaa haaveillut. Ei siitä sen enempää, mutta kuva on otettu ihan ensimmäiseltä reissulta tuolla kyseisellä pyörällä.

Piti käydä vesi osuuskunnan pumppaamolla tarkastamassa että kaikki on ok. Matkaa on vain 7 km, joten juuri sopiva reissu säädellä pyörä kroppaan sopivaksi. Ja kun tuli taas paikka pysähtyä, piti ottaa kuva tuosta kyhäelmästä. Siitä tuli oikein hyvä pyörä. Moneskohan tää oli. Kuvakin on oikein kiva. Kevään näköinen.

Penkkiä säätelin ylös ja alas, jarrukahvaa kääntelin ja ohjaustankoa. Lopulta tuli ihan istuva setuppi tähän Vauhdiksi nimettyyn pyörään.


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.